Malý bráška a nejlepších deset let v životě. I další Přátelé se vyjadřují ke smrti Mathew Perryho (†54)

16. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Přátelé (Zdroj: Profimedia)

Po dlouhém truchlení se ke smrti svého kamaráda a kolegy Mathewa Perryho (†54) vyjadřují jeho seriáloví "Přátelé." Nejprve se svou vzpomínkou přišel Matt LeBlanc a Courtney Cox. A teď přišli i tři zbylí - Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a David Schwimmer.

Legendární šestice, která pobláznila celý svět. Seriál Přátelé se stal obrovským hitem. Když svět nečekaně opustil Mathew Perryho (†54), představil Chandlera, v šoku z toho byli nejen fanoušci, ale i jeho herečtí kolegové. Z šoku se dlouho nemohla vzpamatovat třeba Jennifer Aniston, která byla Perryho blízkou přítelkyní a pomáhala mu se závislostmi.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Sama se nyní přiznala, že když se o jeho smrti dozvěděla, jen seděla na místě. „To, že jsem se musela rozloučit s naším Mattym, byla šílená vlna emocí, kterou jsem předtím nikdy nezažila. My všichni jsme ho hluboce milovali. Byl součástí naší DNA. Bylo nás 6. Byli jsme skutečná rodina,” svěřila se herečka. Dodala, že herec byl člověkem, který miloval smích a dělal vše pro to, aby ho stále slyšel. Matty, moc tě miluji a vím, že jsi nyní zcela v klidu a bez jakékoli bolesti. Mluvím s tebou každý den. Odpočívej v pokoji malý bráško.” 

Lisa Kudrow, představitelka Pheobe a Perry byli považováni za jedny z nejtalentovanějších herců 90. let. A i Lisa přišla se svou vzpomínkou. Děkuji ti, že jsi vždycky řekl něco, co mě tak rozesmálo, až mě bolely svaly a každý den mi tekly slzy po tváři. Děkuji, že jsi měl tak otevřené srdce. Děkuji za nejlepší deset let, které člověk může prožít. Děkuji ti za všechno, co jsem se naučila o lásce díky tomu, že jsem tě poznala. Děkuji za čas, který jsem s tebou měla, Matthew,” svěřila se dojatě Kudrow.

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Seriáloví Přátelé se zřejmě domluvili, že své vzpomínky budou sdílet ve stejný den. Posledním je totiž samozřejmě David Schwimmer alias Ross. Děkuji ti za neuvěřitelných deset let smíchu a kreativity. Nikdy nezapomenu na tvoje dokonalé komické načasování a výkon. Vzal si běžný dialog a udělal si ho podle sebe, což vedlo k něčemu zcela tak originálnímu a nečekaně vtipnému, že mě to stále udivuje. Měl jsi srdce, byl jsi velkorysý a sdílel jsi to s námi všemi, abychom byli rodina šesti lidí,napsal seriálový Ross.

Schwimmer sdílel ikonickou fotku z páté řady z epizody Nejhorší Díkuvzdání. Tato fotka je jedna z mých nejoblíbenějších momentů s tebou. Teď mě nutí usmívat se a truchlit zároveň. Představuji si tě tam nahoře, ve stejném bílém obleku, ruce v kapsách, jak se rozhlížíš: Mohou tady být ještě nějaké mraky?” pokračoval herec.

View this post on Instagram

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Perry se nikdy netajil láskou, kterou ke svým kolegům choval. Poznat to bylo už na setkání herců po letech či v memoárech, které napsal. Je to skupina, která je opravdu blízká a pevně propojená a navzájem se milují,” svěřil se a přesně vystihl vzájemnou energii a propojení.

Celebrity - další články

Doporučujeme