Malý George terčem kritiky. Fanoušci se mu smějí, ať si po finále fotbalu brečí do kravaty od obleku

18. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Královská rodina (Foto: ČTK)

Odborník na královskou rodinu Robert Jobson si myslí, že Kate a William budou svého nejstaršího syna George teď budou držet v ústraní. Na Georgovu adresu se totiž po nedělním finále ve fotbale snesla velká vlna kritiky.

Velkou mediální pozornost i fanoušků si během nedělního zápasu v londýnské Wembley vysloužil nejstarší syn prince Williama a jeho manželky Kate. George přišel fandit se svými rodiči a podle pořízených fotografií to vypadá, že si zápas velmi užíval. Z úvodního vstřeleného gólu anglického hráče Lukea Shawa se divoce radoval.

Celá královská rodina byla velmi elegantně oblečená, včetně malého George. Ten měl na sobě oblek, stejně jako jeho milovaný tatínek, který je podle britských médiích jeho velkým vzorem. Na sociálních sítích se mu však kvůli tomu, že měl na sobě oblek a kravatu, začali posmívat internetoví trollové, včetně skotských fanoušků, kteří ho nazvali „blbcem“ a po prohře Anglie vtipkovali, ať „si brečí do své kravaty“, píše deník The Sun.

Právě to může být důvod, proč bude nyní George stát trochu v pozadí. Kate i William jej budou chtít před mediálním tlakem chránit. „Někteří kritizovali, že nosí košili a kravatu jako jeho otec, což jsem považoval za velmi drsné,“ prohlásil Jobson v australském pořadu Sunrise.

I Jobsona negativní kritika malého prince velmi překvapila. George je totiž velmi oblíbený. “Nyní však myslím, že se budou jeho rodiče snažit držet svého syna mimo pozornost veřejnosti,“ řekl Jobson. George si chtěl podle bývalé tenistky Marion Bartoli vzít na finale anglický dres. “William byl pro, ale Kate  nebyla moc nadšená,” prohlásila tenistka, která s Kate mluvila po finále Wimbledonu, kam vévodkyně dorazila.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Celebrity - další články

Doporučujeme