Manželka zesnulého Ladislava Potměšila promluvila o pohřbu. Splní mu jeho poslední přání

13. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Ladislav Potměšil. (Foto: ČTK)

Celé Česko zasáhla v pondělí smutná zpráva. Ve věku 75 let zemřel po dlouhé nemoci oblíbený herec Ladislav Potměšil, který se lidem zapsal do paměti díky filmu Discopčíběh či Byl jednou jeden polda. Jeho manželka Jaroslava Brousková odhalila, jaké bude poslední rozloučení.

Smrt Potměšila potvrdil v pondělí odpoledne jeho syn Jan. Podle posledních informací byl herec dlouhodobě nemocný. “Podle přání manžela se poslední rozloučení uskuteční v úzkém kruhu rodinném,” uvedla pro ČTK Brousková. Splní tak jeho poslední přání.

Zatím není jasné, zda se na soukromý obřad budou moci přijít podívat Ladislavovi kolegové z herecké branže. Je mi to strašně líto, Láďu jsem měl moc rád,” uvedl pro ČTK Rudolf Hrušínský nejmladší, který právě v Discopříběhu ztvárnil Potměšilova filmového syna, Jirku Horáčka.

Diváci si herce mohou pamatovat také z televizních seriálu Hospoda,Zdivočelá země, Ordinace v růžové zahradě nebo Cesty domů. Přesto nejvíce se zapsal do paměti díky role majora Maisnera z filmu Byl jednou jeden poldaDiscopříběh.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme