Maroš Kramár se stal počtvrté otcem. Je to zázrak přírody, řekl

15. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Maroš Kramár. (Foto: Profimedia)

Nečekanou radostnou zprávu oznámil herec a moderátor Maroš Kramár. Jeho partnerka a manažerka soukromého Divadla ve věži Ina Oravcová mu porodila jejich prvního společného potomka. Dcerce dali šťastní rodiče jméno Rija, které znamená naděje. Informoval o tom slovenský deník Nový čas.

Je to nedávno, co se oblíbený slovenský moderátor stal dědečkem. Nyní má opět další důvod k radosti. 11. dubna se stal počtvrté otcem. Je to zázrak přírody. Opět se stal. V mém životě už počtvrté. Je to krásná věc. Je to soukromá věc. Velice se těšíme. I mé děti se těší. Moje dcera dostala jméno Rija. Znamená to naději. Protože naděje umírá poslední,” sdělil slovenskému deníku Nový čas sám herec.

Maroš má s exmanželkou Natašou Nikitovou už tři děti – syny Timura, Marka a dceru Tamaru. Právě Timurovi se narodila dcera v prosinci 2023, a tak má moderátor krásnou vnučku Noelani. S Inou pak tvoří pár pět let.

View this post on Instagram

A post shared by Vladimír Kořen (@korenvladimir)

Netrvalo dlouho a radostnou novinu vtipně okomentoval i Kramárův moderátorský kolega Vladimír Kořen. Tak už je to venku! Maroš Kramár srovnal v čase 22:20 dne 11. 4. naše vzájemné otcovské skóre na 4:4. Má – stejně jako já – dvě dcery a dva syny. Myslím, že jsem ho vcelku inspirovali. Přejeme děťátku, mamince i tatínkovi každodenní zázraky,” poblahopřál na instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme