Martina Pártlová fanouškům odhalila šokující diagnózu. Lékaři ji našli ošklivý nádor ve střevě

31. prosince 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka a moderátorka Martina Pártlová (Foto: Instagram / martinapartlova)

Zpevačka a moderátorka Martina Pártlová (41) fanouškům na Instagramu napsala vzkaz, kde popisuje svůj boj s nádorem ve tlustém střevě. Ten ji diagnostikovali lékaři letos v létě. Nejprve ji bolely záda, po důkladném vyšetření se ukázalo, že za bolest může vážnější nemoc.

Zpěvačka byla nucena kvůli pandemii koronaviru zrušit všechny koncerty s kapelou Čechomor. Těšila se tak, že se bude věnovat zvelebování své zahrady a měla v plánu navštívit lékaře kvůli neutichající bolesti v oblasti bederní páteře.

“Kamarád mi zařídil prohlídku a já si myslela, že to bude raz dva. Proběhla magnetická rezonance a pan dr. Fulin, volá: Záda nic moc slečno Pártlová, ale máme zřejmě větší problém!!! Našli jsme nádor v tlustém střevě!!! Říkám si: A ku*va…!!!,” napsala Martina Pártlová na Instagram. Čekala ji řada vyšetření.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

Podle zpěvačky lékaři diagnózu neviděli moc růžově. Následovala první operace po které měla Martina jít rovnou domů. “Nepustili mě. Kromě nádorů se totiž našla i spousta polypů,” napsala v příspěvku. Zrušila tak Besedy a některé koncerty s kapelou Čechomor. “Přestalo mi být do smíchu. Jedno z nejdůležitějších vyšetření byla genetika. Pokud by to bylo genetické, muselo by se to řešit dost radikálně. Naštěstí to dopadlo dobře. Uf,” dodala moderátorka.

Nádor nebyl naštěstí zhoubný. I tak Pártlová podstoupila v září operaci. “Přišla jsem za 5 minut 12. Přijít prý o rok později, tak jsme řešili horší variantu a možná bych se nedožila 50,” napsala na závěr na Instagram. Také dodala, že by lidé neměli podceňovat prevenci a pravidelné prohlídky u lékaře.

Celebrity - další články

Doporučujeme