Martini? Na to zapomeňte. Odborníci královně zakázali její oblíbené pití, našla si jinou náhradu

5. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Alžběta II. (Foto: ČTK)

Královna Alžběta II. oslavila letos 95. narozeniny, Za svůj vysoký věk možná vděčí i oblíbenému rituálu, kteří jí ale doktoři kvůli zdraví zakázali. Alžběta si před spaním ráda dala skleničku suchého martini List Daily Mail ale přišel s tím, že královna si teď dává něco jiného.

Suché martini prý královně škodí. S tím přišel nedávno tým jejích lékařů a Alžběta tak musí na svou oblíbenou skleničku suchého martini zapomenout. Dávala si ho každý den, ideálně večer před spaním. Podle lékařů jí to ale moc neprospívá.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

„Dělalo jí to špatně na klouby, a se všemi těmi královskými povinnostmi ani moc pít nemůže. Není to povolání, u kterého byste mohli pít,“ popsal královský someliér Demetri Walters listu Daily Mail. Vládkyně se ale rozhodla, že se svého oblíbeného rituálu nevzdá.

Respektive nevzdá se oblíbené skleničky alkoholu. Teď si podle someliéra dopřává alespoň jídlo k obědu nebo k večeři. „Vybírám pro královnu, ale je poměrně náročná, protože teď nemůže pít moc,“  připustil Walters, jak náročná zákaznice Alžběta II. je.

Celebrity - další články

Doporučujeme