Melanie Griffith (62) nestárne! Pochlubila se krásnou postavou

31. října 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Někteří lidé zkrátka nestárnou. Jedním takovým přírodním úkazem je rozhodně i herečka Melanie Griffith (62). Ačkoli už překročila šedesátku a vychovala tři dospělé děti, stále je to stejná krasavice, jako zamlada. Své fanoušky o tom nyní přesvědčila sérií fotek pouze v plavkách.

Léto už nenávratně skončilo a pro většinu z nás tím pominula i plavková sezóna. Namísto hubnutí do plavek se nyní lidé postupně zakulacují a nabírají tukové vrstvy na zimu. Pokud je to i váš případ a v těchto slovech se poznáváte, raději ve čtení nepokračujte. Americká herečka Melanie Griffith by vám totiž mohla pořádně zkazit den.

Hvězda komedie Podnikavá dívka z roku 1988 totiž na své sociální sítě umístila několik snímků, které ji zachycují jen v drobných černých plavkách. Pro fantazii už mnoho prostoru nezbývá a tak je naprosto jasné, že Melanie si i po šedesátce udržuje perfektní postavu modelky.

View this post on Instagram

Lucky girl…. Grateful for my beautiful friends?????? @loreerodkin @madmadmash @polinakitsenko @delia_delusional #girlfriends #vivaespaña

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

A fanoušci si toho samozřejmě nemohli nevšimnout. Ihned si vzpomněli na scénu z Podnikavé dívky, ve které herečka uklízela byt svého filmového šéfa jen v černém krajkovém prádélku. Ve srovnání s fotkami v černých plavkách se na ní ale nezměnilo prakticky nic. Je to už více než 30 let a herečka vypadá pořád stejně skvěle.

Celebrity - další články

Doporučujeme