FOTO: To je postavička! Doktorka Quinnová brzy oslaví sedmdesátku, nikdo by jí to však nehádal

13. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Jane Seymour / Instagram

Představitelka hlavní role seriálu Doktorka Quinnová, herečka Jane Seymur, skutečně dovede vyrazit dech. Ačkoli brzy oslaví již 68 narozeniny, její věk by jí nikdo nehádal. Pohledná žena se loni stala nejstarší ženou, která kdy pózovala pro Playboy. A ve čtvrtek se pochlubila fotografií, která dokazuje, že by to letos zvládla klidně znovu. 

V herecké kariéře je věk pro některé ženy nepřekonatelnou překážkou. Mnohé se svěřují, že po padesátém roce života nabídek znatelně ubude a role už nejsou takové, jaké bývaly. V showbusinessu je zkrátka důležité mládí a atraktivní vzhled. To však odmítá akceptovat Jane Seymour (67).

Žena, která vedle své dcery působí jako její sestra, již za dva roky oslaví sedmdesáté narozeniny. Její tvář i tělo však odpovídají číslu mnohem nižšímu. Čím to je? Podle britské herečky za to zřejmě může právě její kariéra. Díky hraní se totiž stále hýbe, a to se týká i mimických svalů v obličeji. Její tělo tak nedostalo šanci ustrnout.

“Nyní se cítím víc sexy než zamlada. Je to velká svoboda, mít za sebou dlouhý život. Jak říkával můj táta, ve své kůži se cítím dobře,” svěřila se.

“V tomhle věku jste už obvykle neviditelná! Nesnažím se nikomu nic dokazovat. Když jste mladší, je to všechno jako ‘podívejte se na mě’. Já se nesnažím, aby se na mě kdokoli díval,”uvedla někdejší Bond girl pro Playboy.

Celebrity - další články

Doporučujeme