Michal Kavalčík ukázal svého fešného syna. Ten oslavil 18 let a jde v tátových stopách

23. června 2022·Celebrity·Redakce

Michal Kavalčík, syn Alex Kavalčík. (Foto: se souhlasem Michala Kavalčíka)

Osmnáctiny jsou krásný věk. Konečně jste dospělí a už nemusíte vymýšlet triky, jak si obstarat alkohol a cigára. A právě osmnáctiny oslavil Alex Kavalčík, nejstarší syn Michala Kavalčíka, kterého všichni znají především jako Rudu z Ostravy. Fešák a student herectví je velkým fanouškem Johnnyho Deppa a loni se s ním na festivalu v Karlových Varech osobně setkal. Informoval o tom deník Blesk.

Syn Michala Kavalčíka bude patrně stejný rebel jako jeho táta. Už jen podle fotografií, na kterých společně pózují, dělají obličeje a užívají si Alexův narozeninový den. Vše nej, Alexi! A na křečka Deppa dám pozor,” napsal Michal pod příspěvek.

View this post on Instagram

A post shared by M I C H A L Kavalčík (@nejkrasnejsikluk)

Co tím přesně myslel, není známo. Ale jistě to má nějakou spojitost s tím, že Alexův velký vzor je právě herec Johnny Depp. A právě s ním se loni setkal v Karlových Varech.“V životě bych nevěřil, že se mi splní jeden z mých životních snů, a to setkat se s Johnny Deppem tváří v tvář, bohužel se mi vybil mobil a to jsou poslední videa, které mám. I když to nemám na videu, tak nikdy nezapomenu, jak se mi podíval do očí, dal mi ťuk-pěst a podepsal mi roušku, kterou jsem v poslední chvíli vytáhl z kapsy,” pochlubil se na svém profilu mladý Kavalčík.

Možná ho právě Depp i táta inspirovali k tomu, aby se vydal na hereckou dráhu. Michal Kavalčík s tím podle svých slov nemá žádný problém. “Zná zákulisí, ví, jak člověk zadarmo zkouší i o sobotách a nedělích. Ty honoráře by taky mohly být větší. Ale jsem rád, že si vybral cestu, kterou chtěl on a nemuseli jsme mu nic nutit, prozradil Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme