Miluška Bittnerová se pochlubila fotkami s dcerou Bettynkou

26. května 2020·Celebrity·Karolína Stránská

Hostem Frekvence 1 byla moderátorka a herečka Miluška Bittnerová. Pohovořila o rodičovství, karanténě a pochlubila se i dosud neviděnými fotkami dcerky Bettynky!

Mnohé celebrity se účastnily různých charitativních akcí. Ani Miluška Bittnerová nezůstala stranou a dle jejích slov “žebronila aspoň roušky”. “Apolinář mi přirostl k srdci, byla jsem hrozně spokojená, já na ně hodně držím. Vyžebronila jsem pro ně roušky, až mi pak říkali, že už jich mají dost, že už nemusím,” uvedla v rozhovoru herečka.

Co vše nového se naučila během karantény? Našla třeba na půdě poklad při velkém úklidu? “Hrozně nerada uklízím, jediná motivace by možná byla, že bych našla poklad. Mohlo by se mi ale stát, že bych vzácný obraz klidně vyhodila. Během karantény jsem byla ráda, že jsem stíhala. Tři měsíce před porodem jsem měla svou osobní karanténu, nemohla jsem chodit,” dodává.

Pracují mateřské, potažmo těhotenské hormony doteď?

“Pláču doteď, i u reklamy, nebojím se ničeho, vidím pejska, jak si hraje s toaletním papírem a jsem rozněžněná. Pak už to vypadalo, že se konečně dostanu do světa a začnu víc pracovat a v únoru byl najednou konec. Jsem  karanténový typ. Možná se člověk nové věci naučí, ale já bych se ty nové věci učila stejně. Velmi dobře si umím představit, že bych byla rentiér, ale chybí mi práce, divadlo i diváci. Ale moc se mi nechce hrát s rouškou, to trochu ztrácí smysl. Zaplať pánbůh za živé přenosy,” přiznává Bittnerová.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme