Miro Žbirka: Na koncertování se moc těším, ale dojíždění na koncerty nemám moc rád

2. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Miro Žbirka-Tento song (Foto: Frekvence 1)

Ve středu 4. srpna vystoupí v kempu Stříbrný rybník v Hradci Králové Miro Žbirka. Toho posluchači dobře znají z éteru Frekvence 1 díky jeho pořadu Tento Song. Co si pro fanoušky připravil na první srpnový kemp prozradil v dalším Insta Callu.

Po dlouhé koncertní pauze, kterou zapříčinila pandemie koronaviru se na koncertní pódia vrací i slovenská pěvecká legenda, která je ale velmi oblíbená i v České republice. Miro Žbirka má na kontě hity jako 22 dní, Atlantida či Biely kvet a je jasné, že nejen tyto songy zahraje 4. srpna v kempu Stříbrný rybník v Hradci Králové. “Podobně jako jiní kolegové, i my jsme dlouho nehráli, takže ten seznam písní nám určí vždy diváci a posluchači. Pravděpodobně ale budeme hrát ty nejznámější písně, protože ty si nejvíc pamatuje,” říká zpěvák.

Léto tráví Miro pracovně, dokonce má za sebou i nahrávání nových písniček a začíná pracovat na nové desce, což je proces, který ho nesmírně baví. “Pevně doufám, že toto léto bude koncertní. Co mi ale určitě nechybí je dálnice a ježdění na koncerty. To je odpověď na to, zda mi chybí koncertování. To mi chybí, ale dálnice ne,” přiznal Miro.

View this post on Instagram

A post shared by Frekvence 1 🎧 (@frekvence1)

Meky má na Frekvenci 1 pořad Tento song. “Určitě by tam měla být zařazena písnička Fair Play ze stejnojmenného filmu nebo písnička Tento song.” Pořad má o prázdninách pauzu, ale už od září se zpěvák do éteru vrátí a opět bude vzpomínat na zásadní písničky, které ovlivnily jeho život. Jaké songy má on nejraději či jaké to bylo, když o něm režisér Šimon Šafránek natáčel film? Poslechněte si celý Insta-Call s Janou a Mikeschem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme