Moderátorka Michaela Nová odchází po 16 letech z televize. Byla to jízda, vzkázala

31. března 2023·Celebrity·Redakce

Michaela Nová s kolegy. (Foto: se souhlasem M. Nová)

Půvabná blonďatá moderátorka televize Nova Michaela Nová odchází. Po dlouhých 16 letech se rozhodla pro změnu. Na facebooku tak svůj odchod okomentovala a sdílela se svými přáteli i fanoušky pár vzpomínkových fotografií.

“Po 16 letech opouštím TV NOVA. Mého úplně prvního a zatím i posledního zaměstnavatele, kterého jsem kdy měla,” naspala na začátek příspěvku Nová. Do televize nastoupila v roce 2007 jako jedna z prvních stálých reportérek pořadu Střepiny.

“Natočila jsem stovky reportáží, strávila tisíce hodin na place, ve střižnách, v režii i ve studiu. A k tomu si můžu připsat tuny zážitků, setkání a přátelství, díky kterým se cítím fakt bohatá. Často to byl stres, častěji ale euforie a radost, že zrovna já můžu být u toho,” uvedla na facebooku moderátorka a dodala, že je za tuto práci moc vděčná. “Děkuji za důvěru a díky za zkušenosti… Páni byla to jízda.”

Pod příspěvkem se samozřejmě začaly okamžitě objevovat komentáře, přející Michaele hodně štěstí v další životní etapě. Nikdo totiž zatím netuší, kde se tato pohledná moderátorka objeví.

Celebrity - další články

Doporučujeme