Na nemoc Bruce Willise neexistuje lék. Jeho manželka se nevzdává

27. září 2023·Celebrity·Redakce

Bruce Willis a Emma Heming. (Foto: Profimedia)

Všichni víme, že oblíbený hollywoodský herec Bruce Willis trpí vážnou nemocí. Jedná se o frontotemporální demenci a přesto, že na tuto nemoc neexistuje žádný lék, jeho manželka Emma Heming Willis se nevzdává a stále věří, že se její muž uzdraví. Informuje o tom Blesk.cz.

Manželka Bruce Willise dělá všechno proto, aby měl její muž naději na uzdravení. Denně je v kontaktu s mnoha odborníky zabývajícími se tímto závažným onemocněním, obchází různé přednášky, spolupracuje s nadacemi a hledá lék, který by oblíbenému herci pomohl.

Stále to však vypadá, že lék na tuto nemoc ne a ne najít. Emma na instagramu sdílela video z programu World FTD Awareness Week (Týden světové prevence proti onemocnění FTD), které prozrazuje krutou realitu. Žádný lék zatím stále neexistuje.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

“FTD je krátkodobá frontotemporální demence nebo degenerace. FTD postihuje přední a temporální laloky mozku. V dnešní době neexistuje žádná léčba ani jediný lék na tuto nemoc. To je jeden z mnoha důvodů, proč je důležité šířit varování před touto nemocí. Pojďme společně FTD zastavit,” zveřejnila modelka. Bruce se od zveřejnění informace, že touto nemocí trpí, zdržuje doma a na veřejnosti je vidět jen zřídkakdy.

Celebrity - další články

Doporučujeme