Nečekaná zpráva! Andrea Sestini Hlaváčková odhalila na StarDance pokročilé těhotenství

22. října 2023·Celebrity·Redakce

Andrea Sestini Hlaváčková (Zdroj: Martin Levý)

Na jubilejní stý díl StarDance dorazila i bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. Usměvavé blondýnce to ve třpytivých šatech moc slušelo. Největším překvapením ale bylo, že Andrea se ukázala v pokročilém těhotenství.

Andrea Sestini Hlaváčková ví, jak překvapit. Usměvavá blondýnka čeká miminko a čtyřletá Issabella se tak velmi brzy dočká bratříčka nebo sestřičky. Bývalá profesionální tenistka ukončila kariéru v roce 2019 kvůli těhotenství. A nyní do rodiny přibyde další člen.

Andrea dorazila na jubilejní 100. díl StarDance usměvavá a ve třpytivých šatech jí to neskutečně slušelo. Svého životního partnera, manžela Fabrizia Sestini nechala doma, společnost jí dělala třeba zpěvačka Tereza Černochová.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Andrea Sestini Hlavackova (@andreasestinihlavackova)

Na StarDance má kráska jen samé dobré vzpomínky. Tančila v jedenácté řadě z roku 2021. “Setkávala jsem se s tím, že lidi měli ostych se zeptat, ale myslím, že má volba šatů napovídá tomu, že jdu s pravdou ven,” svěřila se Blesku o svém těhotenství. Andrea je poměrně dost aktivní na Instagramu, o těhotenství tam ale do soboty nepadlo ani slovo. Je ale celkem jasné, že to se teď změní.

Celebrity - další články

Doporučujeme