Nečekaně smutná zpráva. Sára Affašová a Martin Donutil přišli o syna

22. října 2022·Celebrity·Redakce

Sára Affašová a Martin Donutil. (Zdroj: Profimedia)

Mělo to být nejšťastnější období v jejich životech. Místo toho ale okamžiky plné smutku a bolesti. Herečka Sára Affašová čekala s Martinem Donutilem syna, všechno je ale nakonec jinak. Sára zveřejnila smutnou zpověď na svém instagramu.

Herečka Sára Affašová se divákům do paměti vryla jako Jana z Ulice chodí se synem Miroslava Donutila už několik let. Čekali spolu dítě, těšili se na krásné období, ale všechno je bohužel jinak. „Tohle mělo být to nejšťastnější období našich životů. Místo toho přišel tvrdej pád do hluboký propasti, tak hluboký, že i když mám pocit, že už víc na dně být nelze, za chvilku spadnu ještě hlouběji,“ začala herečka svoji smutnou zpověď.

View this post on Instagram

A post shared by Sára Affašová (@saraaffasova)

Miminko se narodilo, ale bohužel zemřelo. „Ze 17. na 18. v noci jsem přestala cítit pohyby miminka, přestalo mu tlouct srdíčko. Den před oficiálním termínem porodu, 18. 10. večer, jsem po vyvolávání nakonec přirozenou cestou porodila našeho přenádhernýho syna Matyáše Donutila, 3130g, 50cm. Bez dušičky.“Nikdo neví, co se stalo protože Matyáš byl do poslední chvíle naprosto zdravý. V příspěvku přemítá nad tím, jak musí být krásné dostat po porodních bolestech odměnu v podobě té velké lásky mezi maminkou a dítětem. „Tohle já jsem nezažila… jen bolest – hlavně tu duševní. Pociťuju tak silnou, palčivou a drásající bolest každou vteřinu svý existence, každý nadechnutí, že bych nikdy v životě tohle nepřála zažít ani tomu nejhoršímu člověku na světě.“

Mám pocit, že něco ve mně zemřelo a s tím naším miminkem odešel i kus mě,“ přiznala herečka. „Nejhorší je se probudit a zjistit, že to nebyl jen zlej sen, že v tom světe prostě musíte dál fungovat.“ Bohužel se spolu s partnerem a oběma rodinami musí teď se vším vypořádat. „Nebýt Martina, mojí životní lásky, největší opory a nejsilnějšího chlapa pod sluncem, nevím, zda bych to kdy dokázala zvládnout. Od začátku stál po mém boku, držel mě v náruči, držel mě za ruku, miloval mě, miloval nás, dodával mi sílu a odvahu to všechno zvládnout.

View this post on Instagram

A post shared by Sára Affašová (@saraaffasova)

Na dítě se těšili nejen oni, ale také Martinův otec Miroslav Donutil, pro něhož by se jednalo o první vnouče „Matyášek bude v našich srdcích už do smrti, bude pořád s náma, je a bude pořád stejně milovanej, pak se potkáme a budeme mu těma nejlepšíma rodičema. Mezitim nad náma bude držet ochrannou ruku, jako náš Andělíček,“ napsala ještě Sára, která věří, že jsou věci mezi nebem a zemí.

 

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme