Nejpopulárnější politik letošních voleb Vít Rakušan má doma úplný poklad

13. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Vít Rakušan. Foto: ČTK

Za každým úspěchem muže hledej ženu. Vít Rakušan, který je bez pochyby nejpopulárnějším politikem letošních voleb, má doma krásnou manželku Marii, která se stará jak o svého muže a domácnost, tak o dva malé syny. S informací přišlo Extra.cz

Jistě není pochyb, že za úspěchem Víta Rakušana, předsedy hnutí STAN, stojí Marie Rakušanová. Manželka nejpopulárnějšího politika letošních voleb je krásná, schopná žena, která se stará o domácnost i o jejich dva syny, čtyřletého Matěje a ročního Jonáše.

Poprvé se Marie s Vítem setkali u kuchání kapra. Na gymnáziu, které oba navštěvovali, tehdy budoucí předseda ukazoval spolužákům, jak se kapr kuchá a Marie byla u toho. O lásce na první pohled se však hovořit nedá.

“Pro mě je to natolik absurdní představa, že jsem to nejspíše vytěsnila a nepamatuji si to. Později mi i dohledal fotku, na které jsme skutečně oba dva i s dalšími spolužáky. Já mu na ní něco ukazuji. Možná radím, jak má toho kapra vykuchat. Anebo si to nepamatuji, protože měl o deset kilo víc a ofinku do čela. Tehdy to tedy můj idol úplně nebyl,”přiznala Marie v rozhovoru pro CNN Prima News.

S přibývajícími roky ale Rakušan rostl do krásy a spolužačky se o něj začaly čím dál víc zajímat. “Postupně jsme začaly oceňovat, jak s klíčenkou kolem krku hezky hopsá po schodech z kabinetu ve druhém patře. Seděly jsme ve výklenku o patro níž a dělaly jsme, že omdléváme,” vzpomíná manželka předsedy Starostů.

Po gymnáziu a po dlouhých letech na sebe oba opět narazili na volejbalovém turnaji a tam už se o lásce dalo pravděpodobně mluvit víc. V roce 2015 se vzali.

Celebrity - další články

Doporučujeme