Štěpánka Fingerhutová z Devadesátek není žádná drzá prostitutka. Je to holka, co chce normální vztah

3. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Štěpánka Fingerhutová v seriálu Devadesátky (Zdroj: se souhlasem České televize)

Štěpánka Fingerhutová je další hvězdou, která se objevuje v opěvovaném seriálu Devadesátky. Hraje prostitutku Janu, která okouzlila vyšetřovatele Tomáše Kozáka. Jak se o roli vyjadřuje sama herečka, prozradila webu Super.cz.

Jako růže mezi trním. Tak by mohla působit Štěpánka Fingerhutová v seriálu Devadesátky, protože moc ženských postav v seriálu nenajdeme. Výjimku tvoří právě herečka, která jako Jana okouzlí vyšetřovatele Tomáše Kozáka alias Kryštofa Bartoše. Ten má sice doma manželku, kterou hraje Patricie Pagáčová, ale prostitutka ho očaruje při vyšetřování vraždy.

View this post on Instagram

A post shared by ŠTĚPÁNKA FINGERHUTOVÁ 👁👁 (@fingee)

Štěpánce je sice teprve dvacet pět let, takže rané devadesátky nezažila, ale paradoxně k nim má docela blízko. “Můj táta dělal v devadesátkách elektrikáře a opravoval herní automaty a rolety v peep show, takže jsem pár historek z prostředí devadesátkových barů už slyšela. Na Janě, kterou hraju, se mi líbilo, že se ve scénáři netlačí na to, aby byla drzá a otrkaná prostitutka, ale je to holka, do které by tohle povolání nikdo neřekl. Chce dodělat školu, nechat toho a najít si normální vztah,” popisuje herečka.

Velmi si užívala oblečení a make-up. “Maskéři jako všichni ostatní odvedli skvělou práci a já měla po dvaceti letech na očích modré stíny. Devadesátkové oblečení miluju ze svých dětských fotografiích, ale také z mého oblíbeného seriálu Přátelé. I když je pravda, že v Česku byl ten styl o něco horší. Teď mě to ale vlastně baví,” směje se Štěpánka, která si užívala i celé natáčení.

Bylo to bezva vyhrát konkurz do takového projektu. Už když jsem držela scénář poprvé v ruce, věděla jsem, že to bude bomba. Doma nás seriál přitáhl k obrazovkám od prvního dílu a mám samé dobré ohlasy,” uzavírá Štěpánka, kterou diváci mohli vidět třeba v seriálech Modrý kód nebo Ordinace v růžové zahradě.

Celebrity - další články

Doporučujeme