Nikol Štíbrová pod palbou kritiky: Fanoušky pohoršilo, že její syn sahal na výlohu

29. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Nikol Štíbrová

Herečka, dabérka, blogerka a influencerka Nikol Štíbrová (32) se opět postarala o pořádný rozruch na sociálních sítích. Stačilo k tomu zdánlivě nenápadné video, na kterém její syn Mathias sahá svýma rukama na prosklenou výlohu. Mezi matkami se okamžitě vzedmula vlna kritiky!

Původně za vším stálo toto video, které Nikol Štíbrová nahrála na svůj instagramový profil. Je na něm malý Mathias, který zálibně kouká do prosklené výlohy se sladkostmi a rukama sahá na sklo. To však pobouřilo řadu lidí, zejména  matek. Vadilo jim, že dítě sklo rukama upatlá a matka by ho podle nich měla asi nejlépe sama vyleštit.

View this post on Instagram

No hele bacha na ty sacharidový vlny, můžou vás smést.

A post shared by n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka) on

Lavina reakcí zaskočila i samotnou Štíbrovou. Ta se proto rozhodla reagovat a zveřejnila dlouhý vzkaz. “Pod posledním příspěvkem se rozhořela víc než vášnivá diskuze o tom, jestli je v pořádku, aby batole sahalo rukama na výlohu. Hm. Asi to není v pořádku. Neměl by to dělat. Je to asi třistašedesátá osmá věc, kterou by během jednoho odpoledne neměl dělat,” napsala blogerka.

“Neměl by sahat skoro na nic, když to nerozbije, jistě to aspoň ušpiní. Neměl by nikam lézt, nikde běhat a plést se lidem pod nohama, neměl by pokřikovat, brečet, smát se moc nahlas. Neměl by odnikud skákat, padat, v ničem se válet, neměl by na sebe nic lejt, v ničem se máčet, nestrkat nic do pusy, neměl by se svlíkat a nic na sebe navlíkat, neměl by asi ani na nikoho moc civět. Lidi sou z toho nesvý. Já po něm samozřejmě štěkám, nebojte. Teda vychovávám ho. Mates už dokonce chodí a sám si říká nenene tytyty, jak je zblblej. Mno. Nevím,” pokračovala.

“Děti v tomhle věku by asi chtěly objevovat, zkoušet, ale nesmí. V našem dospělým ideálním světě fakt nezbejvá moc věcí, který můžou dělat a nikoho tím nenaštvou. Děti v našem dospělým ideálním světě maj sedět v rohu a bejt hezký. Ale to jsme si asi měli pořídit porcelánovou panenku,” myslí si Štíbrová.

“Mates by v našem ideálním světě asi neměl sahat rukama na výlohu a já bych ho neměla při takový vylomenině točit. Asi sem se nechala unést tím jeho ideálním světem. Někdy mu ho závidím,” zakončila.

View this post on Instagram

Pod poslednim příspěvkem se rozhořela víc než vášnivá diskuze o tom, jestli je v pořádku, aby batole sahalo rukama na výlohu. Hm. Asi to neni v pořádku. Neměl by to dělat. Je to asi třistašedesátá osmá věc, kterou by během jednoho odpoledne neměl dělat. Neměl by sahat skoro na nic, když to nerozbije, jistě to aspoň ušpiní. Neměl by nikam lézt, nikde běhat a plést se lidem pod nohama, neměl by pokřikovat, brečet, smát se moc nahlas. Neměl by od nikud skákat, padat, v ničem se válet, neměl by na sebe nic lejt, v ničem se máčet, nestrkat nic do pusy, neměl by se svlíkat a nic na sebe navlíkat, neměl by asi ani na nikoho moc civět. Lidi sou z toho nesvý. Já po něm samozřejmě štěkám, nebojte. Teda vychovávám ho. Mates už dokonce chodí a sám si řiká nenene tytyty, jak je zblblej. Mno. Nevim. Děti v tomhle věku by asi chtěly objevovat, zkoušet, ale nesmí. V našem dospělym ideálnim světě fakt nezbejvá moc věcí, který můžou dělat a nikoho tim nenaštvou. Děti v našem dospělym ideálnim světě maj sedět v rohu a bejt hezký. Ale to sme si asi měli pořídit porcelánovou panenku. Mates by v našem idealnim světě asi neměl sahat rukama na výlohu a já bych ho neměla při takový vylomenině točit. Asi sem se nechala unést tim jeho ideálnim světem. Někdy mu ho závidim. Hm. Mír a lásku všem. Nebo tak něco.

A post shared by n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka) on

A mnoho lidí jí dalo za pravdu. “Čím máš čistější sklo, tím lepší jsi člověk. Čím letargičtější máš dítě, tím lepší jsi rodič,” napsala například jedna diskutující ironicky.

“Miluju lidi, co nechápou, že děti jsou děti. Přivázat k topení nebo aspoň svázat ruce, všechno zakázat a pořád něco přikazovat, přičemž dítě by mělo ideálně už během prenatálního vývoje chápat, že jsou věci, který musí umět ve vteřině vylodění se z břicha matky,” souhlasí s herečkou další.

Celebrity - další články

Doporučujeme