Nová aplikace dokáže z fotky odstranit make-up. Takhle prý vypadají slavné ženy

21. ledna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Bored Panda

Mezi majiteli chytrých telefonů se rychle šíří nová aplikace, která dokáže z fotografie odstranit make-up. Vtipálci si okamžitě vzali do parády významné dámy z showbyznysu i jiných odvětví a výsledky pověsili na internet. Předem upozorňujeme, že některé možná ani nepoznáte.

Všichni jsme si již dávno zvykli na to, že svět showbyznysu je plný pozlátka, make-upu a drahých rób. Hvězdy většinou na společenských akcích září v perfektních účesech a s precizním líčením. Jak ale vypadají přirozeně?

Ačkoli všichni víme, jaký rozdíl dokáže make-up udělat a mnoho dam si ho díky celoživotním zkušenostem dovede i docela dobře odmyslet, při pohledu na naše idoly a slavné osobnosti na to občas všichni zapomínáme. Tak často vídáme jejich perfektně vyretušované snímky  nebo záběry v televizi po mnoha hodinových přípravách, až nám připadá, že takhle prostě vypadají.

O tom, jak daleko může být tahle představa k realitě, vás možná přesvědčí nová aplikace s názvem MakeApp. S využitím umělé inteligence totiž z fotografií i videí dokáže odstranit make-up a ukázat tak osobnosti v jejich pravé kráse. Výsledky samozřejmě nemusí vždy odpovídat realitě, podle naší redakce jsou ale i tak působivé.

Na porovnání snímků se podívejte do galerie.

Celebrity - další články

Doporučujeme