Novomanželé Beckhamovi nechtěli svatební dary. Místo toho svatebčani posílali peníze na pomoc Ukrajině

16. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz. (Foto: Profimedia)

Svatba Nicoly Peltz a Brooklyna Beckhama stála v přepočtu 440 milionů korun. Teď se rozhodli poprvé promluvit o svých svatebních darech. Čelili totiž nařknutí veřejnosti, že se v této nelehké době, kdy na Ukrajině řádí válka, mohli trošku uskromnit. Informoval o tom Daily Mail.

Můj otec o tom mluvil na naší svatbě. Já a Brooklyn jsme tím, co se děje na Ukrajině zdrceni a požádali jsme o dary pro CARE místo svatebních darů. Cokoliv pomůže,” uvedla na instagramu Nicola. Následně požádala o pomoc i své fanoušky a sdílela charitativní účet, kde může kdokoli pomoci.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Podle zahraničních médií se k tomuto kroku novomanželé uchýlili kvůli vlně kritiky, která se ztrhla po veselce na jejich hlavy. Tak luxusní svatbu si podle veřejnosti mohli odpustit nebo se měli alespoň trochu uskromnit. Stále se totiž mnoho lidí potýká s epidemií covidu-19 a na Ukrajině řádí děsivá válka. Peníze mohli podle mnohých utratit lépe.

Na to reagovala Nicol podle Daily Mail tím, že už během svatby na všechny trpící lidi mysleli a všechny dary poputují do válkou sužované Ukrajiny. Rodiče Brooklyna, Victoria a David Beckham, už darovali na pomoc ukrajincům 1 milion dolarů.

Celebrity - další články

Doporučujeme