Obavy o Josefa Abrháma: Nic se neděje, manžel je v pořádku, sdělila Šafránková

31. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Josef Abrhám v seriálu Nemocnice na kraji města – nové osudy. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že se přátelé herce Josefa Abrháma strachují o jeho zdraví. Herec Jan Kačer uvedl pro deník Blesk, že se se svým dlouholetým kamarádem nemůže spojit. Kvůli vznikajícím spekulacím se rozhodla manželka Libuše Šafránková o stavu Abrháma promluvit. Jak na tom filmová legenda ve skutečnosti je?

Kvůli výpovědi herce Jana Kačera se médii začaly šířit spekulace o zdraví oblíbeného herce. Šafránková se následně podle serveru ŽivotvČesku.cz rozhodla spekulace vyrátit. Nic se neděje, je v pořádku. Manžel nemá svůj telefon, má ho jinde. Tak to musím zařídit,” uvedla podle serveru herečka.

Spekulace ve společnosti vznikly na základě vyjádření kamaráda Jana Kačera, který se Abrhámovi snažil již několik měsíců dovolat, ale marně. Poté také blízký zdroj potvrdil, že herec na tom není zdravotně dobře. Tato tvrzení manželka vyvrátila.

Šafránková dodala, že zdravotní stav Abrháma je dobrý a žádné zdravotní komplikace nemá. Všechny obavy jsou tak zažehnány a fanoušci se budou moci těšit na to, až herce opět uvidí v nějaké filmu nebo divadle.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme