Denisa Pfauserová a Andrea Bezděková vyrazily na exotickou dovolenou. Užívají si ji se vším všudy

25. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Denisa Pfauserová (Foto: ČTK)

Herečka Denisa Pfauserová vyrazila do Dominikánské republiky s kamarádkou, modelkou Andreou Bezděkovou. Obě holky jsou single, takže to byla čistě dámská jízda. A podle jejich sociálních sítích to vypadá, že si to náramně užívají.

Denisa Pfauserová nedávno nečekaně oznámila, že se jen po šesti měsících od svatby bude rozvádět. S Honzou alias panem Medvídkem, jak ho nazývala ve svých příspěvcích, už netvoří pár. Možná právě proto vyrazila s kamarádkou Andreou Bezděkovou na tři týdny do Dominikánské republiky.

Podle slov Denisy začala své zklamání zajídat, ale na její figuře, kterou ukázala v plavkách, to rozhodně není znát. Perfektní postavou ostatně disponují obě krásky, takže je jasné, že o nápadníky nemají na dovolené nouze. Do exotiky vyrazily holky bez znalosti jazyka a na vlastní pěst.

I když neovládají španělštinu, bez větších problémů se prý pohybují na ostrově a vyhledávají různá atraktivní místa. O svých dobrých i horších zkušenostech pak reflektují na svých sociálních sítích. Dorozumívají se většinou rukama, nohama a zřejmě o zážitky nemají nouzi. “Zatím si ale tenhle ráj na zemi užíváme bez větších kotrmelců (ťuk ťuk). Takže takhle vysmátý jsme většinu dne a většinou i bez mojita,” popsala Denisa.

Celebrity - další články

Doporučujeme