Od korunovace Karla III. se držte dál! Varují Harryho a Meghan lidé z Británie

15. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Harry a Meghan. (Foto: Profimedia)

Po tom, co Netflix odvysílal první tři díly dokumentu o princi Harrym a jeho manželce Meghan, jim veřejnost a různí představitelé Británie doporučují, aby se od korunovace krále Karla III., která bude 6. května 2023, drželi raději na míle daleko. Informoval o tom Daily Mail.

Různí političtí či vojenští představitelé Velké Británie vzkázali po odvysílání třaskavého dokumentu na Netflixu Meghan a princi Harrymu, že by se měli od královské rodiny držet dál. Dokonce doporučili, aby se neúčastnili korunovace Karla III., která zemi čeká v příštím roce. Podle jednoho nejmenovaného bývalého ministra by pár na korunovaci neměl být pozván z kategorických důvodů.

Anketa Daily Mail následně odhalila, že téměř polovina Britů věří, že vévodové ze Sussexu budou zbaveni královského titulu a až 42 % pak požaduje, aby se ani jeden z nich korunovace Karla III. neúčastnil. Také by chtěli prince Harryho vyřadit z nástupnické linie a oběma by měl být odebrán titul.

Bývalý vůdce konzervativců Ian Duncan Smith řekl serveru: “Pokud tak moc nemají rádi královskou rodinu, proč by se účastnili korunovace?” To stejné si myslí vojenský veterán David Mellor. “Neměli by chodit na korunovaci z kategorických důvodů,” doplnil s tím, že pokud budou nadále vydělávat skrze rodinu, tak je tam Britové chtít nebudou. Dokonce by se nedivili tomu, kdyby přítomní z řad veřejnosti – v případě, že by se Harry s Meghan rozhodli přijet – na ně například začali bučet. “Doufám, že nepřijdou, protože chci, aby král a královna byli středem pozornosti. Znepokojuje mě, že pokud přijdou, kamery by s nimi mrhaly čas,” uvedla historička Lady Antonia Fraser.

15. prosince vyšly na Netflixu tři poslední díly. Očekává se, že ty budou ještě více kontroverzní, než ty předešlé. Zejména by tam měl být odchod z královské rodiny a stěhování za oceán.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Celebrity - další články

Doporučujeme