Od natáčení si musí dát pauzu! Tomáše Kluse doběhla nemoc

12. října 2023·Celebrity·Redakce

Tomáš Klus (Zdroj: Profimedia)

Podzim je každoročně ve znamení nachlazení a chřipek. A něco podobného doběhlo i herce a muzikanta Tomáše Kluse, který se svěřil, že si kvůli nemoci musí dát teď pauzu od natáčení seriálu ZOO.

Tak dlouho chodil Tomáš Klus se džbánem pro vodu až se ucho utrhlo. V tomhle případě jde o nemoc, která Tomáše dostihla. „Před týdnem mě v cukuletu během hodiny zahnala do postele zničehonic zimnice a krom takové té chřipkové slabosti všeho, nic dalšího nepřibrala. Tak jsem si dal den voraz a dobrý. Zase normální tempo. Musím makat, žádný štráchy. A předevčírem znova přepadovka, během chvíle,” napsal na svůj instagram.

Fanouškům naznačil, že není typ člověka, co by chtěl polevit a co by si připouštěl nějakou nemoc. Když už mu ale nebylo dobře, zašel za produkcí seriálu ZOO a omluvil se, že si potřebuje dát pauzu. „Tak jsem se vydal za produkcí a omluvil se a oni… mi vynadali! Že, co se omlouvám, že to je jasný. A já říkám, že jim nadělám práci a oni, že zdraví je přece přednější, a já jako bych vypadl z nějakého podivného refrénu, co jsem si celej život zpíval, falešně. Že nemůžu polevit, zklamat, ukázat slabost,” svěřil se představitel Filipa Jandy.

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Klus (@tomas_klus)

Z banální únavy se nakonec vyklubal těžký zánět dutin a zánět středního ucha. Herec vyzval také všechny, aby na sebe byli opatrní. Zvláště teď, když se venku střídají teplé a studené teploty. „Chci jen říct, jestli to máte taky tak, přestaňte si zpívat ten falešný refrén, nemoc není slabost a odpočinek není ostuda: svět nepotřebuje lidský stroj, ale zdroj spokojeného lidství, což je zdravé tělo, řeč a mysl. Pečujme o sebe správně, správci, naše vnitřní i vnější spokojenost má nedozírný vliv na naše okolí, na náš svět,” vzkázal všem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme