Odhalená, svobodná, ale rozpačitá. Co se to se mnou děje? ptá se Britney Spears

16. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears. (Foto: Shutterstock)

Britney Spears je po třinácti letech opět svobodná a může si dělat, co chce. A vzala to opravdu vážně, ale po některých jejích videí na instagramu se o ní fanoušci začínají dost bát. Zpěvačka nevypadá moc příčetně.

Britney Spears nepřestává šokovat. Nejprve si na videu hrála s panenkou a skoro to vypadalo, že věří, že je to její skutečné živé miminko. Pak se zase ukáže v celé své kráse, jako na nové fotce. Zde je nahoře bez a jen rukama si zakrývá bradavky.

Mnohé muže tím sice zřejmě potěšila, ale otázkou je, zda to byl primární cíl. Sama zpěvačka možná naznačila, že má nějaký problém. “Co je to s konzultacemi kvůli úpravám těla? Myslím si to jen já, nebo je ještě někdo také uražen těmito zkušenostmi. Možná jsem jen extrémně citlivá,” naznačuje Britney problémy s lékařem.

„Každopádně bych radši spadla ze skály, než abych nechala doktora, aby mi řekl, co je podle něj špatně s mým tělem. To jsem dostala lekci!! Pšt, nakopej mi moji bílou p*del!“  rozčílila se. Vypadá to, že se zpěvačka setkala s nějakou nevyžádanou zpětnou vazbou, zřejmě od doktorů. Těžko totiž říct, co ale prožívá a co se jí honí hlavou.

V dalším příspěvku totiž opět předvádí sexy tanečky a v popisku vyzývá své fanoušky, aby šli a „přečetli si ji“. „Přečtěte si mě, k*eténi!“ napsala drsně. Britney si sice vydobyla to, že je opět svobodná, ale od té doby je její chování ještě podivnější.

Celebrity - další články

Doporučujeme