»Ohař« Rory McCann: Před Hrou o trůny jsem na Islandu žil jako bezdomovec

29. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock / ČSFD

Celosvětový fenomén jménem Hra o trůny změnil životy spoustě lidí. Řada herců díky roli v seriálu raketově nastartovala nebo znovuoživila svou kariéru a díky tučným honorářům se najednou ocitli mezi nejlépe placenými herci na světě. Jedním z nich byl i Rory McCann (50). Herec nyní přiznal, že pouhé dva roky před natáčením přitom žil jako bezdomovec.

Fantasy seriál Hra o trůny se stal naprostým hitem a podmanil si miliony fanoušků. Pro milovníky příběhů na motivy knih George R. R. Martina nyní vzniklo i speciální kolekce DVD, ve které najdou všechny série od první do osmé a speciální bonusová videa. A právě v jednom z nich prozradil herec Rory McCann překvapivé detaily ze svého života.

Roryho McCanna dnes prakticky každý zná jako seriálového Ohaře. Charismatického herce by ale ještě před několika lety ani nenapadlo, jak si jednou bude žít. Jeho život na Islandu byl před natáčením současnému úspěchu na hony vzdálený.

“Dva roky před tím jsem žil ve stanu – skutečně ve stanu – a sem tam jsem kradl jídlo,”prozradil moderátorovi Conanovi O’Brienovi na videu. “Po čase jsem získal práci a svou situaci vyřešil, a pak najednou jezdím kolem v krásném autě, dělám na největší a nejlepší show na světě; ukazuje to, jak moc se váš osud může změnit. Úžasné,” nechal se McCann slyšet. “Nakonec jsem se tam vrátil a zaplatil své dluhy za knihovnu,” zažertoval nakonec.

Celebrity - další články

Doporučujeme