Okamžiky naprostého štěstí. David Pastrňák pokřtil na nádherném obřadu roztomilou dcerku

7. září 2023·Celebrity·Redakce

David Pastrňák (Zdroj: Profimedia)

Z nepopsatelného smutku do chvil štěstí a radosti. Hokejista David Pastrňák a jeho snoubenka Rebecca přivítali na světě svou dceru Freyu Ivu téměř před třemi měsíci. A nyní se rodiče rozhodli svou krásnou holčičku pokřtít.

David Pastrňák a jeho Rebecca si v roce 2021 prošli obrovskou tragédií. Šest dní po porodu zemřel jejich syn Viggo. „Máme nad námi Anděla, který se na nás dívá. Jmenuje se Syn. Budeme tě navždy milovat,” napsal tehdy na sociální sítě úspěšný český hokejista. O dva roky později se manželé pochlubili krásnou zprávou.

V červnu se jim narodila dcera Frea Ivy. „O tomto okamžiku jsme snili velmi dlouho. Všichni – seznamte se s Freya Ivy Pastrnak. Jsme tak zamilovaní,” napsal hokejista. A nyní za sebou mají další krásnou událost. Ve Švédsku, kde rodina nyní žije, na břehu moře svou dcerku pokřtili.

David Pastrňák pokřtil dceru

Počasí jim sice nepřálo, ale i tak to vypadá, že to pro všechny pozvané byl nádherný zážitek. „O víkendu jsme pokřtili naši holčičku a stejně jako počasí to byla bouřka emocí,” uvedla Rebecca, kterou Pastrňák požádal loni v červnu o roku na svém instagramu.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme