Není náhodou těhotná? Britney se pochlubila fotkou v plavkách, trápí ji ale jeden velký problém

28. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Britney Spears (Zdroj: Shutterstock)

Britney Spears nikdy neměla problém se svlékáním. Od té doby, co ji soud zbavil opatrovnictví od jejího otce, se polonahá objevuje čím dál tím častěji. I nyní se na instagramu pochlubila svou perfektní postavičkou.

Britney Spears nemá před svými fanoušky už skoro žádné tajemství. Minimálně co se týče jejího těla. Její sociální sítě se jen hemží snímky, na kterých je skoro nahá a jen intimní partie si zakrývá rukama nebo je na fotkách pak přelepí samolepkami. Nyní se pochlubila fotkami z opalování, na kterých ukázala nejen své krásné ploché bříško, ale i krásně tvarovaný zadeček.

Nicméně slova, která k příspěvku napsala, své příznivce ale vyděsila. Napsala totiž, že se podle všeho potýká s nějakou velmi nepříjemnou nemocí… jíž se snaží zbavit náročným tréninkem v posilovně. “Myslím, že mám malý problém… jediná věc, která je podobná tomuto pocitu, bylo to, když jsem byla těhotná. Nejhorší ze všeho je ta nevolnost…” Dodala, že za poslední měsíc kvůli tomu zhubla už dvě kila. Což je vzhledem k té její drobné postavě (měří 163 cm) opravdu hodně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Britney Spears (@britneyspears)

“Jako bych se nemohla probudit, tak jdu do posilovny, kde se snažím se nakopnout svůj organismus k provozu!!! Nejprve se zapotím, pak jdu na záchod a zvracím… je to naprosto hrozné, ale raději zůstávám v posilovně, protože nechci domů a ležet nemocná v posteli…. Pokračuji ve cvičení a večer jdu tančit,” pokračuje zpěvačka, které nepřispívá ani fakt, že před jejím domem neustále kempují novináři. Britney by chtěla, aby si doma mohla dělat, co chce.Měla bych mít možnost tady pobíhat nahá, pokud se rozhodnu,” zlobí se.

Britney se ostatně nikdy netajila tím, že by chtěla ještě dítě. To tvrdí i její snoubenec Sam Asghari. Když se ho novináři v prosinci cestou z posilovny ptali, jakou budoucnost s Britney plánuje, Sam měl jasno. “Pracovat na dítěti. A to hodně.” Právě těhotenství bylo jednou z věcí, které jí její otec zakazoval. Zpěvačka má dva syny, ale kvůli jejím problémům se o ně nedokázala postarat, proto zůstali v péči otce.

Celebrity - další články

Doporučujeme