Opět ukázala skvělý módní vkus. Vévodkyně Kate zrecyklovala oblíbené kousky

14. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton a princ William (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton a princ William jsou opět v plném pracovním nasazení. Na společenské návštěvy jezdí spolu i zvlášť. Kate byla třeba v Dánsku, William zase v Dubaji. Společně dorazili do Walesu, kde to vévodkyni opět velmi slušelo. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Do Walesu přijeli Kate s Williamem na oslavu patrona země, svatého Davida. Tuto zemi ostatně velmi dobře znají, protože zde bydleli prvních pár let manželství. Na kabáty si připnuli žluté narcisy, které jsou symbolem země. Společenské návštěvy pravidelně absolvují, ale bez svých potomků.

William se svěřil, že s dětmi mají jednu milou tradici, kterou dodržují před každým odjezdem. „Vždycky se nás ptají, kam jedeme, a my jim vždy ukážeme na mapě, kde budeme,“ svěřil se princ. Tentokrát si na sebe vévodkyně vzala zelený kabát, který má v šatní skříni už několik let.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Vévodkyni navíc vypasovaný střih velmi lichotí. Jeho cena ale nebyla nejnižší. Stál téměř 30 tisíc korun, takže patří mezi ty dražší kousky z konfekce, které Kate doma má. A kabát nebyl jediným kouskem, který Kate má už nějakou dobu. Kotníčkové boty, které si k celému modelu obula, měla už v roce 2011.

Jsou značky Aqutalia, což pro ni vyznívá velmi dobře. Je ale možné, že si Kate už poněkolikáté koupila stejný model. Podle Daily Mail vyjdou boty na zhruba devět tisíc korun. Kate s nimi ale opět udělala spoustu parády a je vlastně úplně jedno, zda jsou to ty z roku 2011 nebo si je pořídila znova.

Celebrity - další články

Doporučujeme