Po 11 letech klidného manželství přichází skandál. Herečka Natalia Portman musí řešit nevěru manžela

5. června 2023·Celebrity·Redakce

Natalia Portman (Zdroj: Frekvence 1)

Krásná herečka Natalia Portman musí řešit velké rodinné nepříjemnosti. Její manžel, francouzský tanečník baletu a choreograf Benjamin Millepied ji měl podvádět s mladší ženou.

Natalia Portman a její manžel jsou svoji jedenáct let. Za tuto dobu se neobjevil jediný skandál, který by jejich manželstvím otřásl. Až nyní. Podle zdrojů webu Page Six měl francouzský tanečník a choreograf podvádět svou ženu s klimatickou aktivistkou Camille Étienne.

Té je 25 let, kdežto Benjamin Millepied je o dvacet let starší. Benjamin byl zachycen , jak vchází do své kanceláře a zhruba deset minut po něm měla do budovy vstoupit i Camille. Dvě hodiny na to opustili místo odděleně, ale v rozmezí jen několika minut.

View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

Francouz si je prý své chyby vědom a kaje se. Podle webu svou ženu i rodinu miluje a vše se jí snaží vysvětlit. „Nerozešli se a snaží se věci vyřešit. Ben dělá vše pro to, aby mu Natalie odpustila,” svěřil se zdroj webu. Herečka sice s úsměvem na rtech dorazila na stadion Parc des Princes v Paříži, ale otázka je, zda to není jen přetvářka.

O krizi v manželství se mluví od listopadu loňského roku. Ben v posledních měsících nedoprovází svou ženu na červeném koberci a chyběl i na filmovém festivalu v Cannes, kde Natalia propagovala svůj poslední projekt. Následně je ale fotografové načapali právě v Paříži, kdy se líbali na veřejnosti. Společně se pak objevili i na koncertě Beyonce.

Celebrity - další články

Doporučujeme