Po změně vlasů a oblečení se na ni snáší vlna kritiky. Billie Eilish přišla o tisíce fanoušků

21. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Billie Eilish na Met Gala. (Foto: ČTK)

Zpěvačka Billie Eilish má za sebou velkou proměnu. Nadměrné oblečení zahrabala do skříně, černo-zelené vlasy vyměnila za blond kadeře. Někteří její fanoušci ale tuto změnu nemohou vystát. Billie se k tomu vyjádřila v rozhovoru pro magazíne Elle.

Billie Eilish se nelíbí, že někteří její fanoušci nejsou ochotni připustit, že se změnila a čekají, že bude navždy stejná. A to ať už se to týká oblékání nebo stylu hudby. Po změně, kterou šokovala, když se na obálce časopisu Vogue objevila v blond vlasech a upnutých šatech, ji přestali sledovat na instagramu tisíce fanoušků.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Lidé se těchto vzpomínek drží a jsou k nim často připoutáni. Ale je to velmi dehumanizující. Jen kvůli prsům jsem ztratila sto tisíc sledujících, lidé se bojí velkých prsou,“ řekla v rozhovoru pro časopis Elle Magazín. Zpěvačka si také změnila barvu vlasů.

Blond si vybrala kvůli tomu, aby splynula s davem a zbavila se výrazné barvy. „Neřekla jsem si, že díky tomu teď bude každý o mně přemýšlet jinak. Měla jsem různě barevné vlasy podle toho, co jsem kdy udělala. Chtěla jsem, aby toto album mělo svou vlastní „věc““, přiznala Billie.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Pak ale ukázala video, kde má ještě zelené vlasy a podle jejích slov jí lidé psali, že jim „zelená“ Billie chybí. „Jsem pořád stejný člověk. Nejsem Barbie s jinou hlavou,“ říká. Další věc, která fanouškům leží v hlavě, je změna šatníků oblíbené zpěvačky. „Druhý den jsem si rozhodla vzít si tílko. Nebyla jsem ani nijak provokativní.  Ale vím, že lidé budou říkat: Sakra, obléká se sexy a snaží se to tím určitě sdělit. A já na to: Ne, je 50 stupňů a já chci mít jen tílko,“ svěřila se zpěvačka.

Celebrity - další články

Doporučujeme