Popálená česká youtuberka po devíti měsících opustila nemocnici. Z Turecka se vrátila do Čech

11. června 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / tresnickova

Po dlouhých 9 měsících se česká youtuberka Týnuš Třešničková (23) vrátila domů do České republiky. Mladá žena utrpěla vážná zranění při nehodě během ohnivé show v restauraci v tureckém Istanbulu. 

Populární česká youtuberka se po mnoho měsíců trvající léčbě v turecké nemocnici konečně vrátila domů do Čech. O informaci se se svými fanoušky podělila na sociálních sítích, kam umístila fotku u bazénu. “Relax doma! Asi netřeba dalších slov… Konečně!” napsala stručně.

View this post on Instagram

Relax DOMA! Asi netřeba dalších slov… Konečně? #sooooohappy

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

Zdá se, že stav české krásky se po dlouhé léčbě konečně zlepšuje. “Ještě před pár měsíci jsem si sama nezvládla umýt vlasy a na začátku jsem bez pomoci ani nebyla schopna dojít do koupelny. Udělat si culík na hlavě pro mě bylo nemožné a potřebovala jsem i u takových drobností asistenci. Tu bezmoc si asi dokáže představit pouze ten, co to někdy zažil. Každý den jsem se ale snažila přiblížit opět své samostatnosti. No a teď tady stojím a jsem na sebe pyšná, kam až jsem došla. Takové maličkosti a pro většinu samozřejmosti, kterých si ale mnohem více začnete vážit, když je na nějaký čas ztratíte,” napsala na sociální síť 4. června.

Celebrity - další články

Doporučujeme