Postava maminy je pryč. Zpěvačka Billie Eilish maká v posilovně jako o život

9. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Billie Eilish (Zdroj: Shutterstock)

Billie Eilish a vytahané oblečení. To je zřejmě už nadobro pryč. Mladá hudebnice zažila i období, kdy své bujné křivky měla tendenci, co nejvíce ukazovat. Obě stádia jsou už ale zřejmě pryč. Fotografové ji nedávno načapali, jak odchází z posilovny. Informoval o tom zahraniční portál Just Jared.

Dvacetiletá zpěvačka Billie Eilish to nemá jednoduché. Fotografové, média i fanoušci ji sledují denně a hodnotí každý krok, co udělá. A pro dívku, která je známá prakticky od svých čtrnácti let, to není vůbec nic lehkého. Je celkem přirozené, že americká megastar se prala i s tím, jak na veřejnosti vystupovat.

Doby, kdy nosila vytahané mikiny jsou ale pryč. Když ji fotografové zachytili v upnutém tričku, kritici se mohli zbláznit. Začali jí nadávat, že ve svých osmnácti letech vypadá jako vyžilá, alkoholická mamka od dětí. Většinu dospívajících dívek by tahle kritika sundala, ale Billie udělala přesný opak.

Billie Eilish (Zdroj: Profimedia)

Vypadalo to, že kritiku zvládá s přehledem a na protest se začala objevovat i v opravdu hodně sexy modelech. Velké výstřihy, která nikdy nenosila, u ní byly najednou na denním pořádku. Teď ale zřejmě nastává další změna. Zpěvačka byla nedávno zastižena, jak se po třech hodinách v posilovně vrací vyřízená a zpocená domů. Na sobě měla retro černé triko bez rukávů a v rukou si nesla boty a láhev s pitím. Uvidíme, co dalšího si pro nás připraví.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme