Představitelka doktorky Quinnové se dostala do anafylaktického šoku a málem zemřela

23. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Jane Seymour (Zdroj: Profimedia)

Věčně usměvavá herečka Jane Seymour má za sebou hodně nepříjemný zážitek. Představitelka doktorky Quinnové málem zemřela. Po požití antibiotik upadla do anafylaktického šoku. S nepříjemným zážitkem se svěřila The Times.

Celá událost se stala v roce 1998 při natáčení známého seriálu. Chytila bronchitidu a lékaři byli toho názoru, že potřebuje antibiotika do žíly. Dostala ovšem léky, na které měla alergii a upadla tak do anafylaktického šoku. Herečka je přesvědčená, že její duše opustila její fyzickou stránku, protože viděla bílou zář.

Tu často vidí lidé, kteří mají podobným zážitek jako ona. Ovšem i tak ji tato zkušenost nepřesvědčila o existenci posmrtného života. „Vím, že jsem opustila svoje tělo. Viděla jsem bílé světlo a dívala jsem se dolů a celkově jsem viděla a slyšela, jak všichni křičí a snaží se mě oživit, což se jim i podařilo. Ale když jste mimo tělo, vše vnímáte velmi klidně,“ svěřila se herečka.

Představitelka seriálové Doktorky Quinnové, herečka Jane Seymour (72), popsala mimotělní zážitek po podání antibiotik, po kterých upadla do anafylaktického šoku. Nebylo to ale poprvé, co nestárnoucí dáma, která vypadá čím dál tím lépe, málem přišla o život. Během jiného natáčení zase onemocněla leptospirózou, což je horečnaté bakteriální onemocnění. Před tím než měla děti, zase trpěla preeklampsií, což je onemocnění související se špatným prokrvením placenty.

Celebrity - další články

Doporučujeme