Představitelka Evy ze Zlaté labutě čelí těsně před porodem nemoci. Je to velká zátěž, svěřila se

14. února 2024·Celebrity·Redakce

Beáta Kaňoková. (Foto: TV Nova/Profimedia)

Herečka Beáta Kaňoková, kterou televizní diváci znají z oblíbeného seriálu Zlatá labuť jako Evu Duškovou, se brzy dočká druhého potomka. Bohužel v očekávání ji skolila nemoc, a tak místo balení věcí do porodnice se snaží ležet v peřinách a doufá, že brzo bude opět fit.

Chytla jsem nějakou příšernou chřipku a už šestý den ležím. No snažím se ležet, protože starat se ještě o dalšího prcka znamená vlastně moc neležet,” sdělila na instagramu herečka. Kaňoková už s hercem Tomášem Havlínkem vychovává čtyřletou dceru Juditu.

Nejhorší pro ni samotnou je, že jí lékař na nemoc nic nepředepíše, jelikož se to v této pozdní fázi těhotenství nesmí. Beátě zejména chybí energie, proto podléhá v poslední době častěji pesimismu. Závěr těhotenství je sám o sobě velká zátěž. A když se k tomu přidá ještě tohle… doplnila.

Jak to bude ve Zlaté labuti?

Během natáčení poslední řady oblíbeného seriálu TV Nova byla herečka už těhotná. Bystrý divák si v prvních dvou dílech tak mohl všimnout, že když je představitelka prodavačky Evy otočená na kameru z boku, tak její těhotenské bříško jde vidět. Sama herečka prozradila, že se v nových dílech více “rozGrubeří”. Přeci jen je jasné, že k německému plukovníkovi Gruberovi chová větší city, než si předtím myslela.

View this post on Instagram

A post shared by Zlatá labuť (@zlatalabutserial)

Celebrity - další články

Doporučujeme