Přibrala jsi, kritizovali lidé Týnuš Třešničkovou. Ideální postava neexistuje, reaguje influencerka

7. února 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / tresnickova

Týnuš Třešničková (24) se rozhodla postavit se kritikům, kteří se do ní v poslední době strefovali kvůli váze. Image slavné youtuberky a influencerky se změnila v průběhu náročné léčby s popáleninami, podle některých se ale změnilo i její tělo. "Ideální postava neexistuje. Nejdůležitější je cítit se ve svém těle dobře a pečovat o něj," vzkazuje jim Týnuš.

Týnuš Třešničková (24) se rozhodla postavit se kritikům, kteří se do ní v poslední době strefovali kvůli váze. Image slavné youtuberky a influencerky se změnila v průběhu náročné léčby s popáleninami, podle některých se ale změnilo i její tělo. “Ideální postava neexistuje. Nejdůležitější je cítit se ve svém těle dobře a pečovat o něj,” vzkazuje jim Týnuš.

Týnuš Třešničková rozhodně patřila mezi nejkrásnější české youtuberky a její vzhled jí získal spoustu fanoušků. Pak ale přišla krutá rána v podobě vážného popálení během ohnivé show v istanbulské restauraci. Léčba trvala dlouhé měsíce, ještě dnes má ale influencerka na svém těle následky.

View this post on Instagram

“Přibrala jsi”, objevuje se občas teď pod fotkou. “Jsi strašně vyhublá, jako anorektička”, naváželi se do mě před 2 roky. Po tom, co mi moje tělo skvěle slouží každý den a dokázalo se zahojit z těžkých popálenin, mě tyhle komentáře o váze prostě nebaví. Ideální postava neexistuje, nejdůležitější je, cítit se ve svém těle dobře a pečovat o něj. Pravda je, že váhu mám už pár let téměř stejnou (myslím to číslo, váha od @xiaomiczech je nová!?) Jen se na těle podepisuje několik měsíců v nemocnici a trochu rozházený metabolismus ze všech těch léků, které mi dávali. Takže plán je, zas tak moc to nehrotit, začít se víc hýbat a pomoct tělu trochu vyplavit všechno to špatné?? Jo a omezit mekáč!?

A post shared by Týnuš Třešničková (@tresnickova) on

Dlouhé měsíce v nemocnici se mírně podepsaly i na její kdysi perfektně vysportované figuře. Někteří fanoušci na sociálních sítích si toho všimli a neváhali Týnuš konfrontovat.

“‘Přibrala jsi’, objevuje se občas teď pod fotkou. ‘Jsi strašně vyhublá, jako anorektička’, naváželi se do mě před 2 roky. Po tom, co mi moje tělo skvěle slouží každý den a dokázalo se zahojit z těžkých popálenin, mě tyhle komentáře o váze prostě nebaví,” zareagovala na kritiku Týnuš ve čtvrtek na svém Instagramu a rozhodla se sdílet fotografii pouze v kalhotkách. 

“Ideální postava neexistuje, nejdůležitější je, cítit se ve svém těle dobře a pečovat o něj. Pravda je, že váhu mám už pár let téměř stejnou. Jen se na těle podepisuje několik měsíců v nemocnici a trochu rozházený metabolismus ze všech těch léků, které mi dávali,” přiznala otevřeně.

Přesto prý plánuje na své fyzičce trochu zapracovat. “Takže plán je, zas tak moc to nehrotit, začít se víc hýbat a pomoct tělu trochu vyplavit všechno to špatné. Jo a omezit mekáč,” dodala youtuberka.

Celebrity - další články

Doporučujeme