Princezna Kate se poprvé od operace objevila na veřejnosti

6. března 2024·Celebrity·Redakce

Kate a William. (Foto: Profimedia)

Princezna Kate se stále zotavuje po lednové operaci břicha, kterou musela podstoupit v The London Clinic. Na veřejnosti by se podle oficiálního vyjádření Buckinghamského paláce neměla ukázat do Velikonoc. Teď ji ale zahlídl očitý svědek, když jela autem se svou matkou Carole Elizabeth Middleton. Informoval o tom server TMZ.

Server TMZ zveřejnil na svém webu fotografii princezny Kate, kterou veze autem její matka Carole v blízkosti hradu Windsor. Princezna sedí v černém SUV Audi na sedadle spolujezdce a na očích má sluneční brýle.Byl krásný slunečný den a Kate vezla její matka. Princezna seděla na sedadle spolujezdce a měla tmavé sluneční brýle,” uvedl pro zahraniční média očitý svědek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený TMZ (@tmz_tv)

Kate se na veřejnosti neobjevila od 25. prosince, kdy s rodinou byla na tradiční vánoční mši v Norfolku. Kensingtonský palác se k jejímu zdravotnímu stavu vyjadřoval stroze, a tak se neustále spekuluje s jakými problémy Kate musela být v nemocnici hospitalizována.

S jistotou je ale jasné, že se princezna 8. června objeví na slavnosti narozenin krále Karla III. – Trooping the Colour. Kate tak podle informací, které zveřejnilo Ministerstvo obrany, potvrdila účast na vojenské přehlídce.

Celebrity - další články

Doporučujeme