Princezna Kate zahájila finále prestižní soutěže hrou na klavír. Jen to předstírala, bouří se veřejnost

16. května 2023·Celebrity·Redakce

Princezna Catherine. (Foto: Profimedia)

Princezna z Walesu zahájila soutěž Eurovision Song Contest hrou na klavír. Kate vystoupila s instrumentální skladbou, kterou nahrála začátkem tohoto měsíce na hradě Windsor. Bohužel někteří lidé si myslí, že hru jen předstírala.

Kate nejprve ohromila publikum, když zahájila soutěž Eurovision Song Contest hrou na klavír. Vystoupila se speciálně napsanou instrumentální skladbou, kterou nahrála na začátku května na hradě Windsor.

V úvodu soutěže zahrála na předtočeném videu několik taktů písně ukrajinské skupiny Kalush Orchestra’s – Stefania na klavír. To na twitteru rozpoutalo debatu o tom, že princezna na klavír vůbec nehrála, ale že to jen předstírala. Kate ve skutečnosti na klavír nehrála, byl to někdo jiný. Celou dobu jen předstírala. Její prsty nebyly na správných akordech a ti, co na klavír hrají, by mohli vyprávět,” napsal jeden z uživatelů. Další se pak přidávali a zejména nechápou to, proč má potřebu Kate něco předstírat.

Pravdou ale je, že Kate jako dítě na hodiny klavíru chodila. Dokonce v den její svatby se uskutečnil rozhovor s jejím učitelem. Podle všeho tak jen neladil zvuk s videem, což ve výsledku působí na veřejnost tak, že princezna mačká jiné klávesy, než by měla.

Celebrity - další články

Doporučujeme