Přirozenost nade vše a výrazné linky pryč. Adele šokovala obličejem bez kapky make-upu

11. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Adele. (Foto: Shutterstock)

O zpěvačce Adele se v posledních týdnech mluví opravdu hodně. Zpěvačka neskutečně zhubla, chystá nové album a nafotila žhavé fotky pro magazín Vogue. Nyní se Britka ukázala na instagramu i bez výrazného líčení a promluvila o svém duševním zdraví.

Britská kráska Adele potěšila všechny své fanoušky online přenosem. V něm svým příznivcům pustila kousek alba, které se zřejmě bude jmenovat 30. Zpěvačka by tak navázala na svůj trend pojmenovávat desky podle věku, který je pro ni důležitý. Předchozí alba nazvala 19, 21 a 25. Právě ve třiceti si procházela rozvodem se Simonem Koneckim.

Právě rozpad jejího manželství bude hlavním tématem alba, což sama Adele přiznala i ve streamu, během kterého jí fanoušci mohli pokládat otázky. Adele se žádnou novou písničkou nepochlubila už šest let, s manželem byla sedm let a má s ním i syna Angela. “Psaní hudby bylo velmi terapeutické,” přiznala se.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Už během rozhovoru pro Vogue přiznala úzkosti a deprese, které jí sužovaly. Duševní rovnováha vedla k tomu, že přestala mít radost ze své práce. “Myslím, že jsem ztratila na chvíli smysl toho všeho. Potkaly mě věci, o kterých jsem nechtěla mluvit nahlas nebo mluvit o nich celkově,” svěřila se plavovláska.

S osvětou o duševním zdraví přišla akorát  – v neděli 10. října byl Světový den duševního zdraví. “Moje duševní zdraví je ale v tuto chvíli velmi dobré. Den po dni řeším, co mi přijde do cesty. Určitě mi pomůže cítit se lépe, když si udělám čas na sebe,” popisovala během streamu. Na něj se kráska ani nenamalovala, což je v jejím případě velmi nezvyklé. Vždycky nosila výrazné černé linky a rudou rtěnku. I bez líčení to ale pěnici sluší. Zřejmě se u ní blýská na lepší časy.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

Celebrity - další články

Doporučujeme