První pár XI. ročníku StarDance odhalen! Kdo protančí s herečkou Simonou Babčákovou střevíce?

10. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Simona Babčáková s tanečníkem Martinem Prágrem (Foto: se svolením Česká televize)

Jedenáctý ročník oblíbené taneční soutěže StarDance ...když hvězdy tančí je už za rohem. Televize soutěžící již odhalila a tentokrát se rozhodla divákům představit první taneční pár. Vedle vtipné herečky Simony Babčákové se ukáže sympatický blonďák Martin Prágr. Informoval o tom Česká televize.

Simona Babčáková měla o představě tanečníka od začátku jasno. “Chtěla jsem, aby byl vyšší než já, což je splněno. A chtěla jsem, aby měl smysl pro humor,” popisuje herečka. Produkce jí tak vybrala sympatického blonďatého tanečníka Martina Prágra. “Je Ostravák, takže ten vydrží veškerý můj humor, i ten nejčernější,” vtipkuje Simona.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Zatím, ale nechce Martina nějak hodnotit. “Jestli jsem spokojená? To se teprve ukáže, až začneme tančit,” uvedla Babčáková. Také se těší, až všechno vypukne. “Na jednu stranu mám respekt z toho, jak to bude fyzicky náročné, protože každý, s kým se potkám, tak jako první řekne: Ty vogo, to bude fyzicky hustý! Na druhou stranu, já se prostě fakt těším, že si zatančím,” řekla Simona.

View this post on Instagram

A post shared by StarDance (@stardancecz)

Martin Prágr je s výběrem své taneční partnerky naprosto spokojený. “Simona byla mou favoritkou. Uchvátila mě svou pozitivní energií a smyslem pro humor. Byla první, které jsem si všiml. Taky jsem si říkal, že kdyby se nám na tréninku nedařilo, tak by alespoň byla zábava a sranda,” dodal.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme