Rodina se s herečkou Hanou Maciuchovou rozloučila v pondělí. Pohřeb proběhl jen v úzkém rodinném kruhu

3. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Hana Maciuchová (Foto: ČTK)

S herečkou Hanou Maciuchovou (+75) se rodina rozloučila v pondělí odpoledne pouze v úzkém kruhu. Pohřeb proběhl přesně podle přání zesnulé herečky. V ten samý den se v Olomouci z amplionů rozezněla slavná melodie z Krkonošských pohádek. Město jí tak chtělo vzdát poslední hold. Informoval o tom server eXtra.cz.

Po pohřbu rodina uveřejnila parte, kde stálo, že se s herečkou rozloučili jen v úzkém rodinném kruhu. Ta podlehla 26. ledna rakovině. Samotná Maciuchová byla velmi skromný člověk, velkému pohřbu se bránila, a tak jí rodina poslední přání splnila.

“Za všechny pozůstalé rodina Markova a Maciuchova. Děkujeme všem, kdo s námi uctí její památku,” napsala rodina na závěr parte.

Olomouc vzdala herečce poslední hold

V pondělí se Olomoucí rozezněla úvodní znělka z Krkonošských pohádek. “Statutární město vyjadřuje hlubokou soustrast rodině paní Hany Maciuchové. Paní Hano, upřímně z celého srdce děkujeme za vše, co jste nám svým uměním i celým vaším životem dávala,” zaznělo nejprve  z amplionů města.

Podle deníku Blesk si město tímto způsobem chtělo herečku s velkým “H” připomenout a rozloučit se alespoň touto dojemnou formou.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme