Tomáš Verner začíná pociťovat fyzické vyčerpání. Musel odložit taneční trénink

25. listopadu 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Kristýna Coufalová a Tomáš Verner. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Krasobruslař Tomáš Verner se řadí v letošním ročníku taneční soutěže StarDance k favoritům na vítěze. Nátlak, který je na účastníky čím dál větší, poněkud přestává zvládat. Musel odložit trénink a na chvíli si odpočinout. Informoval o tom server Super.cz.

StarDance dává všem hvězdám pořádně zabrat. Své o tom ví i Tomáš Verner, který začal pociťovat fyzické vyčerpání. “V neděli už jsem měl malou krizi a v úterý večer jsem rušil trénink,” uvedl v rozhovoru pro server Super.cz. Také dodal, že si myslel, že je talentovaný a že mu tancování půjde stejně rychle jako bruslení, ale ono to občas nejde.

Krasobruslař nebyl schopný ráno dojít na zkušebnu a učit se rumbu, která ho s tanečnicí Kristýnou Coufalovou v sobotu čeká. Vážím si času Kristýnky, který mi věnuje,” říká. Přeložili jsme tanec na středu ráno a pak si dali zbytek dne volno, protože už je to opravdu náročné a klobouk dolů přede všemi, kteří to zvládají,” doplnil Tomáš.

View this post on Instagram

A post shared by Kristýna Coufalová (@kristyna_coufalova_tscoufalovi)

Nechme se tedy překvapit, jak to tentokrát páru na parketu v sobotu večer půjde. Bude se jednat o charitativní večer s Paraplem.

Celebrity - další články

Doporučujeme