Rozvod? No a co! Herečka Sophie Turner si užívá divoké party v Londýně

10. září 2023·Celebrity·Redakce

Sophie Turner a Joe Jonas (Zdroj: Profimedia)

Manželství herečky Sophie Turner a zpěvák Joe Jonase je v troskách. Člověk by si řekl, že během rozvodu budete sedět doma a přemýšlet nad tím, co se stalo a proč zrovna vám vztah nevyšel. Herečka je ale jiného názoru a místo smutnění doma vyráží pravidelně na party. A smutně rozhodně nevypadá.

Sophie Turner i Joe Jonas vydali prohlášení, že jejich manželství je u konce a zpěvák skupiny Jonas Brothers už požádal i o rozvod. A rozhodně se nedá říct, že by vztah hvězdy seriálu Hry o trůny končil hezky. Prý se v manželství cítila svázaná a lituje, že propásla své mládí a se známým zpěvákem měla děti. Tou je tříletá Willa a čtrnáctiměsíční dítě, jehož jméno zatím nezveřejnili.

Děti chce do péče zpěvák, protože herečka prý teď dlouhodobě pracuje v rodné Velké Británii a oni se jako rodina usídlili na Floridě v USA. Podle všeho Jonas preferuje spíše rodinný život, kdežto Sophie si chce užívat mládí a večírky. „Sophie má pocit, že se teprve rozkoukává z toho, jaký je život a realita. Stala se slavnou ve velmi mladém věku, pak se vdala a měla děti. Nikdy nezažila to typické dospívání, kdy by se jen bezstarostně bavila s přáteli. Má pocit, že se její život po Hře o trůny zastavil, stejně jako její osobní život. Od té doby, co přišly děti, se cítí v pasti. Je jedinou osobou v její úzkém okruhu přátel, která je vdaná a má děti,“ tvrdí její přítelkyně.

Zpěvák se prý snažil vztah zachránit, ale prý to nemá cenu, protože herečka dala přednost divokým večírkům a party. Žádost o rozvod je podle něj jediná možnost a to nejlepší řešení pro jejich děti. A nutno dodat, že herečka si svůj nový život zřejmě dost užívá. V Londýně vymetá jednu party za druhou a zřejmě se i dost baví.

Sophie Turner (Zdroj: Profimedia)

Objevují se ale i názory, že zpěvák vypouští do médií nepravdivé informace. Prý to byla Turner, která byla ve vztahu více uzavřená a raději čas trávila doma. Podle posledních fotek to ale vypadá, že je spíše pravdivější ta první varianta a 27letá herečka si chce zažít užívat své mládí, které kvůli herecké kariéře a brzkému otěhotnění ztratila.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme