Sandra Nováková se pochlubila svým sedmiletým synem. Dal jsi našemu životu smysl, uvedla herečka

13. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Sandra Nováková. (Foto: Profimedia/se souhlasem S. Nováková)

Sandra Nováková je už sedm let maminkou syna Mikuláše. Ten nedávno oslavil narozeniny, a tak se herečka pochlubila rodinnými fotografiemi na instagramu. Podívejte se, jak jim to společně sluší.

7 let té největší, slovy nepopsatelné lásky. Děkujeme, že jsi nám vstoupil do života a dal mu smysl. Nic není víc. Všechno nejlepší Mikuláši náš,” napsala na intagram herečka a přiložila k tomu nádherné fotografie z rodinného alba. Na snímcích je Mikuláš vyobrazen od miminka až po současnost, a tak není divu, že se fanoušci nad nimi v komentářích doslova rozplývají.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Nováková (@saadra_novakova)

“Pořád je rozkošnej,” napsala jedna ze sledujících na instagram. “Ten je kouzelnej, moc se vám povedl,” dodal další. Syna má herečka s českým režisérem Vojtěchem Moravcem. Ten má na kontě seriály jako Vinaři či Ohnivý kuře.

Nováková se ve filmech a seriálech objevuje už od dětství, kdy si zahrála ve známém seriálu Bylo nás pět. Později ji diváci mohli vidět v pořadech jako Ordinace v růžové zahradě, Modrý kód či ve filmu Hádkovi a Matky.

Celebrity - další články

Doporučujeme