Sbohem a šáteček! Bella Hadid končí na čas s modelingem kvůli vážné nemoci

11. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Bella Hadid (Shutterstock)

I když jste sebebohatší a sebeúspěšnější, zdraví máme všichni jen jedno a je nutné o něj pečovat. To samé platí i u modelky Belly Hadid, která bojuje s vážnou nemocí. Kvůli té si teď musela dát pauzu od své práce. Své pocity popsala na instagramu.

Několik měsíců se modelka Bella Hadid potýká se zdravotními potížemi, kvůli kterým má pauzu od modelingu. Bella se trápí s následky lymské boreliózy. Nějakou dobu nebyla aktivní na sociálních sítích a fanoušci jí psali hezké zprávy a strachovali se o ni.

Modelka se teď po delší době fanouškům ozvala a poděkovala hlavně svému pejskovi, který jí byl velkou oporou. „Bůh žehnej mému anděli Glizzy P. Beans za to, že mě neopustil ani na vteřinu,” napsala k fotce, kde sedí na židli s kapačkou v ruce a vedle sebe má svého hafana. Bella se přiznala, že se k modelingu vrátí, až bude připravena a zdravá.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Lymská borelióza je přenášena hlavně klíštětem a doba infekce se může lišit. Někdy se příznaky objeví do týdne, jindy do roka. Pokud se nemoc nezačne včas léčit, může proniknout do nervového systému a způsobit záněty. V nejhorším případě může dojít i k zánětu mozkových blan, což prý hrozilo i samotné modelce. V Česku s nemocí bojovala herečka Anna Kadeřávková, která s lymskou boreliózou bojovala čtyři roky.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme