Sharlota: Mám hudební rozptyl a nezajímá mě, co si o tom lidi myslí. Udělám si rapovou, rockovou nebo country písničku

29. září 2023·Celebrity·Barbora Turková

Sharlota (Zdroj: Profimedia)

Excentrická, výrazná, otevřená. Ale také citlivá a romantická. Raperka Sharlota dělá to, co sama chce. Hudbu miluje, ale nechce jí škatulkovat do žánrů. „Jednou udělám rapovou věc, pak rockovou nebo country. Je mi jedno, co si o tom lidé myslí."

Zpěvačka, raperka a herečka Sharlota je nepřehlédnutelná nejen díky svému vzhledu, ale i energii, kterou vyzařuje. Navzdory své extravaganci je ale velmi citlivá a prioritou je pro ní láska. Rok je vdanou paní a sama přiznává, že na sebe neměli moc času. Občas spolu pracujeme a soukromí a práci skloubit moc nezvládáme. Dřív to šlo líp, protože jsem neměla požadavky. Dřív jsme byli hodně free a teď už bydlíme v domě, tak se s tím pojí nějaké povinnosti. Navíc jsem měla nějaké zdravotní problémy, takže teď chci víc zvolnit, protože pro to tělo je to potřeba. Jsme workoholici a je těžké vyhranit si čas na osobní aktivity,” přiznává.

Když před deseti lety začínala, byla spíše vokalistka. Dnes se věnuje hlavně rapu. „Změnilo se to s nástupem do Blakkwood Records. V té době tady bylo docela málo zpěvaček, které by doplňovaly ty raperské songy a zpívaly refrény. Pak jsem se seznámila s klukama, kteří zakládali vydavatelství. Rapové texty jsem si psala už dřív a poslouchala jsem rap. Nikdo to tu nedělá, tak jsem si říkala, že já to dělat budu,” směje se.

View this post on Instagram

A post shared by Sharlota Blakk (@sharlotaofficial)

Hodně úspěšná byla její deska Sex Tape, která vyšla před třemi lety. „Říkala jsem si, že jsem mohla být tvrdší. Jsem teď v takové fázi, že chci přitvrzovat, tak ať se na to všichni připraví. Nedávno jsem vydala písničku Wild One, kterou naprosto miluji a jsem to přesně já. Jsem ovlivněná různými žánry a rodiče mě vždycky učili, že hudba nespadá do škatulek. Měla jsem vždycky obrovský hudební rozptyl a to mi zůstalo do dneška. Jednou si udělám rapovou věc, pak rockovou, pak country a nezajímá mě, co si o tom lidi myslí. Hudba je hudba a ta by se měla tvořit se srdcem. Za Wild One jsem dostala strašnou odezvu, a i když to normálně přehlížím, tak tady jsem z toho byla fakt smutná. Říkala jsem si, že cokoliv tady udělám, tak za to dostane bídu, tak přitvrdíme. Nyní dělám desku Tabita a na ní budu ještě drsnější,” říká otevřeně Sharlota. Nová deska by měla vyjít zřejmě příští rok.

Divadlu jsem vděčná, že jsem lidem mohla ukázat to, co ve mně je

Sharlota se ale nevěnuje jen hudbě, ale nyní jí aktuálně můžeme vidět v Divadle Brodway, kde hraje v muzikálu Okno mé lásky. Sama říká, že divadlo jí baví více, než filmové natáčení. „Hodně mě překvapila podpora. V rapovém a hiphopovém prostředí jede každý sám na sebe. Hudební kolegové mě respektovali jako člověka, ale nemyslím si, že by respektovali to, co dělám, a že kdybych to udělala jinak, bylo by to lepší. Tady jsem přišla taková jaká jsem a celá ta divadelní parta mě hrozně hezky přijala. I já jsem tam přinesla trochu jiný vítr a bylo super slyšet, že tohle mi sedlo a že jsem to zazpívala krásně. Bylo hrozně hezký, když za mnou chodili zpěváci, kteří jsou fakt dobří a chválili mě. Je to věc, na kterou jsem dříve nebyla zvyklá a jsem divadlu vděčná, že jsem mohla lidem ukázat, co ve mně je,” usmívá se Sharota. Podcast Trefa do Černé(ho) můžete slyšet na platformě Youradio Talk

 

Celebrity - další články

Doporučujeme