Show Tvoje tvář má známý hlas vyhrál Václav Kopta! Došla mi slova, svěřil se vítěz

1. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Václav Kopta (Zdroj: ČTK)

Smetl i profesionální zpěváky. Herec a bavič Václav Kopta vyhrál show Tvoje tvář má známý hlas. Byl považován za outsidera, který se musel vyrovnat s trochu bizardními proměnami. S těmi se ale porval jako lev a právem se stal králem letošní deváté řady.

Elton John, AC/DC nebo Tina Turner. Václav Kopta se v show Tvoje tvář má známý hlas proměnil už v mnohé osobnosti a právem se probojoval do finálové čtyřky. Ve finále to měl hodně těžké, protože se musel vtělit do indického producenta a rappera Panjabi MC. Nejen tato proměna mu nakonec vynesla celkové vítězství v deváté řadě.

Pro někoho deset drsných týdnů si herec užil. To mělo vliv i na jeho výkony, na které byl vždy sto procentě připravený. Po oznámení výsledků zůstal jindy výřečný herec jako opařený a nevěděl, co říct, což přiznal i na pódiu. „Koukal jsem jak vyvoraná myš. Ze začátku jsem byl přesvědčen, že do soutěže jdu jen tak někoho pobavit a třeba i dojmout, ale že bych přebíral vítězný věnec, to mě opravdu zaskočilo,“ prozradil Kopta.

View this post on Instagram

A post shared by Tvoje tvář má známý hlas (@tvojetvarmaznamyhlas)

Na druhém místě skončila modelka Iva Kubelková, která se ve finále proměnila v Miley Cyrus. Třetí Monika Absolonová, která ztvárnila zpěvačku Rebeccu Ferguson z filmu Největší showman. Na čtvrtém místě skončil benjamínek soutěže Nikita Machytková, která se představila jako Michael Jackson.

Celebrity - další články

Doporučujeme