Škola pro Victorii Beckham byla absolutním utrpením. Vrstevníci ji šikanovali

12. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Victoria Beckham. (Foto: Profimedia)

Bývalá Spice Girl, ze které se stala módní návrhářka a celosvětová ikona mnoha žen, se nedávno rozpovídala o tom, jak těžké bylo pro ni chodit do školy. Nikdy v kolektivu nezapadla a dokonce čelila šikaně. To ji později ovlivnilo i v pohledu na výchovu svých dětí. S informací přišel server The Standard.

Módní ikona prozradila, že se ve škole vždy cítila jako velká smolařka, nikdy společensky nezapadla a neměla moc kamarádek. Byla jsem šikanována – hodně,” sdělila časopisu Allure.

Když je někdo jiný, děti dokážou být opravdu zlé. Pamatuji si, jak jsem byla psychicky i fyzicky šikanována,” řekla. Děti dokážou být hodně zlé. Nikdy bych svým dětem nedovolila, aby se k někomu takhle chovaly, dodala.

Šikana se musí vždy někomu nahlásit

To  všechno jí vedlo k tomu, aby své děti od mala vedla k laskavosti, aby se k ostatním chovaly slušně a pomáhaly druhým. Vždy jsem jim říkala, pokud vidíš na hřišti malou holčičku, jak sedí sama. Jdi za ní a promluv si s ní. Pokud zjistíš, že ji někdo šikanuje, upozorni na to,uvedla s tím, že každý rodič si myslí, že je jeho dítě anděl, ale opak může být bohužel pravdou. Proto by se na ně mělo patřičně dohlížet.

Celebrity - další články

Doporučujeme