Slovenská moderátorka Adela Vinczeová a fotky z utajované svatby: S o deset let mladším mužem slaví výročí

13. června 2022·Celebrity·Redakce

Adéla Vinczeová a Viktor Vincze. (Foto: se souhlasem Viktora Vincze)

Již pět let tvoří manželský pár a každý rok si tento významný den připomenou. Letos například tím, že zveřejnili fotografie z oné svatby, kterou se snažili co nejvíc utajit. Řeč je o slovenském páru moderátorky Adely Vinczeové (Banášové) a jejího manžela Viktora Vincze. Vzpomínkové snímky sdílel právě Viktor na svém instagramu.

“Ani po pěti letech se nic nezměnilo, proto to klidně zopakuji. Jsem mužem ženy, která nečeká, že ji budu dělat šťastnou a ani já to nečekám od ní. Za to si je zodpovědný každý sám, i proto nám je spolu dobře.” Napsal Viktor, který je o deset let mladší než jeho manželka Adela, pod fotografie jejich první svatby. Ano, první, protože následující den měli svatbu druhou. Ta první byla utajená a jen v rodinném kruhu.

View this post on Instagram

A post shared by Viktor Vincze (@viktorvincze)

Na oba dny si zavzpomínali a Viktor sdílel fotky z obou svatebních dnů. “V evangelickém kostele nás v kruhu pár nejbližších oženil Mišo Kořen,” pochlubil se Viktor. “Večer jsme odcestovali do Tomášova, abychom se během 24 hodin i podruhé stali manžely, a odstartovali nejlepší party našich životů, stálo pod fotografií.

View this post on Instagram

A post shared by Viktor Vincze (@viktorvincze)

“Neplýtváme zažitými frázemi, že rodina je základ, ani že manželství je smyslem života. Vždyť základem a smyslem našeho života je život sám. A zatím je perfektní takový, jaký je. A jsme za něj, i za dnešní den, velmi vděční,” vyjádřil se slovenský moderátor na svých sociálních sítích.

Celebrity - další články

Doporučujeme