Těhotná Eva Burešová se pyšní bříškem a plácá čokoládu s kyselým zelím

10. června 2022·Celebrity·Redakce

Zpěvačka a herečka Eva Burešová. (Foto: Profimedia)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová už dávno neskrývá, že je v požehnaném stavu, a že s partnerem Přemkem Forejtem čekají své první společné dítě. A že už jí je pořádný kousek. Na svém instagramu pyšně vystavuje své těhotenské bříško, díky kterému je prý úplně jiná, až k nepoznání.

Své těhotenství oficiálně oznámili s Přemkem Forejtem originálním způsobem písní v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Přestože se o jejím požehnaném stavu dlouho spekulovalo, vydrželi novinu tajit do poslední chvíle. Dnes však už dává pyšně na odiv své bříško, které už je pěkně zakulacené. Eva Blesku na konci května přiznala, že má už 12 kilo nahoře. Chutě mám stejné, plácám páté přes deváté, čokoládu s kyselým zelím, prostě klasika.”

Eva Burešová je krásná žena a těhotenství jí neuvěřitelně sluší. Ostatně jí to také dávají její fanoušci najevo a pod fotky s bříškem na jejím instagramu ji zahrnují samou chválou: “Naše bohyně Evi! Jste nádherná!” “Strašně vám to sluší, Evičko.” “Ty jsi tak nádherná.”… Dokonce jí jedna fanynka napsala, že vypadá jinak, a že by ji skoro nepoznala. Což následně vysvětlila tak, že se to někdy stává, že se žena s těhotenstvím celkově mění a někdo k lepšímu a jiný zase k horšímu. Eva tohle tvrzení potvrdila. Prý jí to lidé říkají často. 

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Samozřejmě vždy se najde nějaký závistivec, který si potřebuje rýpnout a je mu jedno do koho nebo do čeho. Jedna z Eviných sledujících si fakt, že je herečka téměř k nepoznání, vysvětlila takto: na svědomí to prý mají filtry. Na to jí ovšem Eva dala jasnou dopověď: Nepoužívám filtry na úpravu obličeje. To bych byla sama proti sobě, když si lidé mohou dvakrát týdně v televizi potvrdit, jak vypadám, napsala herečka, kterou mohou diváci pravidelně sledovat v seriálu ZOO, kterému předcházel seriál Slunečná. Něco takového skeptickou komentující jistě nenapadlo. 

Celebrity - další články

Doporučujeme